Bodø/Glimt mot til

U T T V V. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.


Hoydepunkter Bodo Glimt Prishtina 2 0 Youtube

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Æ e BodøGlimt til æ dør lyder ordene i en mye sunget supporterlåt til klubben som nå. Något som inte lär ha gjort Romatränaren Jose Mourinhos vistelse i Norge mer behaglig.

Mai for tre år siden. Grei fangst men med rom for forbedring. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

Dette er historien om en BodøGlimt-supporters humpete reise fra Aspmyra via Nadderud til Celtic Park. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

160522 1701 160522 1701. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. SNN-tribunen er åpen for publikum.

Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. 13 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt på TV og Live Stream.

15 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Och sedan lyckades Hugo Vetlesen med en minut kvar av ordinarie tid ge BodøGlimt ledningen och därmed avgöra matchen till norrmännens fördel.

75 54 55 00. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Det endte med 51 til hjemmelaget. Mai-festen mot Tromsø nå.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Bodø Glimt form og statistikk. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Den inleddes med ilska efter att laget anlänt till arenan på onsdagen.

15 hours agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Sikre deg plass på 16.

Billetter Rana - Glimt. 18 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. 14 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø.

Niklas Aune Johnsen. Sikre deg plass på 16. Bodø Glimt mot Tromsø.

23 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i serien og tapt bare én gang. 14 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Då ska en grupp barn ha ropat. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på.

Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Mai-festen mot Tromsø nå. Man kan se på livesendinger fra kanalen med et hvilket som helst Viaplay-abonnement.

Billetter til Haugesund BodøGlimt. Mats Torbergsen NTB. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Slik ser du Roma BodøGlimt live i Norge I Norge er det Viaplay NENT-gruppen som har rettighetene til UEFA Conference League-kampene mens de mest interessante kampene sett med norske øyne vil også være å finne på Viasat 4.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. Takk for din påmelding. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.


Az Vs Bodo Glimt Betting Tips Europa Conference League Preview Odds


Az Vs Bodo Glimt Betting Tips Europa Conference League Preview Odds


Valerenga Seriemester 2005 29 Oktober 2005 Skien Tromso Fredrikstad


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Erik Botheim Solbakken Brace Bodoe Glimt Vs As Roma 6 1 Highlights Goals Europa Conference League Youtube


Hightlight Molde Fk 4 2 Bodo Glimt 17 10 2020 Youtube


Bodo Glimt Roma Uefa Europa Conference League 2021 22 Uefa Com


Fotballklubben Bodo Glimt Facebook


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Moter Celtic


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Roma Vs Bodo Glimt Live Stream How To Watch More


Glimtseier I Generalproven Vi Slurver Bodo Glimt


Europa Conference Debut Disaster Celtic 1 3 Bodo Glimt Matchday Vlog Highlights Goals Youtube


Az Vs Bodo Glimt Betting Tips Europa Conference League Preview Odds


Nikita Haikin Nikita1haikin Twitter


Horrible As Roma Were Made By Norwegian Club Bodo Glimt 6 1

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel